Burn Baby, Burn

I dag vokna jeg og måtte nesten ha hjelp til å komme ut av senga. Det gjør vondt å le, gå, hoste og sånn generelt gjøre noe annet enn å ligge stille. Er jeg syk? Neida, jeg var bare på reformer pilates i går! Har du hørt om det? Du har kanskje vært på vanlig pilates og tenker at det er mer sånt som gamle og gravide driver med, men jeg lover deg at dette er ganske annerledes.

 

 

Det kan minne om en torturmaskin (det føles også slik), og den har tatt New York med storm! Det er en utrolig utfordrende og bra treningstime som gjør at du bygger lange og slanke muskler. Det eneste den ikke er bra for er lommeboka da hver time koster rundt $35.

Her i New York er det mange pilates-studio som tilbyr reformer-timer og de har også forskjellig vanskelighetsgrad. Vi er så (u)heldige å ha den hardeste timen i kvartalet ved siden av hvor vi bor; Brooklyn Bodyburn! 5 minutter inn i hver time spør jeg alltid meg selv «hvorfor gjør jeg dette mot meg selv?», og lurer på om jeg kan komme meg ut derifra uten at noen merker det.  Men når jeg hører treneren rope «20 LAST SECONDS!» føles det jo så bra og jeg glemmer hvor hardt det var helt til neste gang!

Nå synes jeg at jeg har fortjent litt is, så jeg skal jeg se om jeg får den verkende kroppen ut på butikken for å handle litt!

Ha en nydelig kveld!

Thinking about wheter to drink this smoothie or get ice cream 

//

I woke up this morning and almost cried for help to get out of bed. It hurts to laugh, walk and move around in general. Did I catch the flu? No! I just did reformer pilates yesterday. Have you heard of it? You might have tried regular pilates and thought to yourself that this is something old people and pregnant women do. But I promise you, this is different.

It kind of looks like (and feels like) a torture machine. And it became so popular here in New York! It is a really challenging workout that lenghtens your muscles. The only thing it is not good for is your wallet at around $35 per class.

New York has a lot of pilates studios offering reformer classes, and they are all different when it comes to how hard it is. We are (un)fortunate enough to have the hardest one on the block next to our building; Brooklyn Bodyburn! 5 minutes into every class I think to myself «why am I doing this?», and desperately looking if there is a way out of here without anyone noticing. BUT when I hear those «LAST 20 SECONDS» from the trainer it is all worth it and I feel amazing afterwards. I almost forget how hard it was untill the next time!

Now I really think I deserved some ice cream and gonna try to move my hurting body to the store.

Have a lovely day!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *