Aerial Yoga

Du har ikke gjort yoga opp ned i en hengekøye, sa du? Nei, det hadde ikke jeg heller før jeg kom til New York.
Noe jeg elsker med å bo her er at treningstilbudet er så utrolig mye større enn hjemme i Norge. Jeg blir ofte lei dersom jeg trener på samme måte over lang tid, så derfor liker jeg å bytte litt rundt. Det er i tillegg bra for kroppen å få litt nye utfordringer. Det er enormt mange studio i byen, og du kan delta i alt fra tradisjonelle styrke og kondis timer til mer nye, hippe treningsformer som aerial yoga. Og hva er det? Det er rett og slett yoga i en hengekøye.
Det føles litt som å være 4 år på lekeplassen der du henger og dingler og snurrer rundt i hengekøya. Det gir bedre treningseffekt med vanlig vinyasa yoga, men det er annerledes og gøy – og ikke minst avslappende (mot slutten, da du ligger som en potet og slapper av inne i “nettet”).
Aerial yoga er en av de mer trendy treningstimene du kan ta her nå, sammen med reformer pilates (som jeg skrev et innlegg om tidligere), ballett-barre, trampoline – workout, pole dancing, twerk-out workout, trapeze, fuck-Donald-Trump-boksetimer og så videre. Jeg har et enormt behov for å prøve sistnevnte, Viktoria har vært der mange ganger!
Jeg synes aerial yoga var en veldig fin time å gjøre i dag siden jeg var så ufattelig støl og trengte å løse opp litt.  Jeg fikk strekt musklene og massert stive punkt der jeg hang og dingla, noe som føltes bra. Det er definitivt ingen hard treningsøkt, men fungerer godt som restitusjon. Og veldig gøy å være 4 år igjen!

//
You haven`t done yoga upside down in a hammock before? Me neither, before today.
Something I love about living here is that there is so many different workouts to try. I get bored if I do the same things over and over so I like to switch it up. It`s also good for the body to get new challenges. We have so many studios to choose from around New York, and there is something for everyone. One of the latest trends is aerial yoga. And what`s that? It`s basicly yoga in a hammock.
It kind of feels like being back on the playground as a kid. Upside down, side to side and around the hammock. You will get a better effect doing a normal vinyasa yoga class, but it`s different and fun – and most of all relaxing (in the end you lie inside the hammock like a potato).
Aerial yoga is one of the more trendy workout classes here now. But there is also classes like reformer pilates (earlier post), ballett-barre, trampoline-workouts, pole dancing, twerk-workout, trapeze, fuck-Donald-Trump-boxing and the list goes on and on! I`m feeling the need to try that last one, Viktoria have tried it many times!
This was a perfect workout to do today because I was so sore from my last workout. It stretches the muscles, gets the blood flowing and gave me a massage. It`s definetly not a hard workout, but felt more like restitution. And so fun to feel like a 4 year old again!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *