New York-Tips: mixology class

♦︎Heisann ♦︎

Nå sitter jeg i sofaen til Ada med to hunder som spooner vedsiden av meg. Sykt koselig! Vi har “kontor-dag” idag så vi knaskrer Quest-bars og drikker Snapple til det tyter ut av ørene våre.

I går var vi inviterte på et nytt konsept her i byen, nemlig en mixology-time! Hvafornoe, sa du? Det kan kanskje høres ut som en time i kjemi fra VGS, men det er (etter min mening), mye mer gøy enn det. Du har kanskje vært på matlagingskurs før og dette er egentlig det samme, bare  at du lærer å lage (og smake 😬) diverse drinker. Stedet heter Liquor Lab og vi hadde en margarita-time! Her lagde vi vanlige margaritas, spicy margaritas, rosmarin- og agurk-margaritas og min favoritt; pasjonsfrukt- og bringebær-margarita! I tillegg fikk vi servert tacos! De tilbyr også timer i vin, whisky, eller hva med en single-awareness-day-hangover-cocktail-class dagen etter Valentines? 😅

Det er gøy å gjøre noe annerledes en gang i blant og jeg tenker dette er perfekt for utdrikningslag, vorspiel før en kveld på byen eller kanskje en date? I mellom drinkene er det plenty med tid til å mingle og prate med folk, og selvfølgelig til å nyte drinkene. Det er ikke noe jeg ville begitt meg ut på alene, da de fleste kommer i par eller sammen med venner. Det blir god stemning og også ganske høylytt inne der etterhvert, så ikke se for deg en rolig time 😉

// English:
Right now I am lounging on Adas couch with two dogs spooning next to me. We are having an “office-day” today, so we are snacking on Quest-bars and drinking Snapple like there is no tomorrow.

Yesterday we tried out something new; a mixology class! Uhm, what? No, it is not your average chemistry class from high school, but something much more fun (at least in my opinion). You might have tried a cooking class before? This is kind of the same, except you make drinks instead of food! The place is called Liquor Lab and we had a margarita-class! We learned how to make a regular margarita, spicy margarita, a rosemary- and cucumber-margarita and my favourite: a passionfruit and raspberry-margarita. Along with that we had plenty of tacos. They also offer wine-classes, whisky-classes or what about a single-awareness-day-hangover-coctail-class on the day after Valentines? 😅

It is fun to do something different once in a while and I think this could be perfect for a bachelor(ette), predrinks before going out or maybe a date? In between the making there are plenty of time to mingle and enjoy the drinks. This is not something I would do by myself as most people come as a couple or with friends. It also gets pretty loud after a while, so do not expect a quiet night 😉

❥ Inga

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *