First Friday of Feb!

På plass i studio for ukens siste shoot! Har hatt nok en klassisk NYC uke, med overraskelser på alle hold. Står opp om morgenen og tror en vet hvordan dagen blir, også, 14 e-poster senere viser det seg at du skal noe helt annet og må omrokkere på alle avtaler.

Akkurat denne uken har jeg vært skikkelig demotivert på treningsfronten, spesielt kondisjon. Så jeg har bare trent styrke, og kunne ønske jeg alltid bare kunne gjøre det! Men sånn er det ikke med denne jobben gitt.

Har heldigvis saumfart Internett og funnet noen kjærligheter på pinne med Xylitol søtning! De kom i posten nå, så etter jobb skal jeg hjem og prøvesmake! Anmeldelse kommer snart!

God helg!!

English friends:

Another Busy week in The city, Currently in The studio ready for my last shoot of the week! Can’t wait for the weekend, and to not have 14 emails a day sending me here and there and back again! I haven’t been very motivated on my gymsessions this week, especially when it comes to cardio. I hate it. I wish I didn’t have to, but with this job there is no choice! At least for me. Took a cardio break and hope to feel motivated again soon!! – meaning tomorrow! Hehe

Wishing you an amazing weekend, I just received some xylitol sweetened lollipops in the mail- will write a review ! Hehe

Xxx

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *