Jumping on a Dreamliner to Norway! Brother getting hitched!

Sitter i skrivende stund med dataen i fanget, midt i et rom fylt til randen av klær, rot, potensielle kjoler og skiklær! Endelig står Europa for tur, og første stopp er Oslo. Storebror skal gifte seg med verdens beste dame, og nå gleder jeg meg villt til å feire sammen med familie og venner. Det kom nettopp 200 lightsticks i posten, så den delen er iallefall i boks.

Etter en lang shot igår dro jeg med meg Panda videre på kjoleprøving. Vanskelig å vite om man egentlig liker det man ser i speilet, når man har tatt bilde av kjoler hele dagen. Så jeg dro hjem å sov på det. Idag var jeg sikker! En SparklePony bodycon 90-tallskjole ble plukket opp på Bloomingdales i lunsjen! Gleder meg til å vise dere!

Hadde tidenes dag i studio- vi drakk mimosas og spiste gullerot muffins som jeg hadde bakt. Er sjelden så gøy, så det var en fin siste dag før ferie!

Nå skal jeg pakke, trene og spise KaleCæsarSalad- den er jeg nemlig avhengi akkurat nå 😀 snakkes snart!

English Friends

Headed to Europe tomorrow! Starting in Oslo, Where My brother is getting married to wonderful Kikki!! After that I’m going skiiing, so I’m sitting in the middle of the floor, on top of a huge pile of clothes. Had some issues finding a dress for the occasion, but found a very nice one eventually. Look forward to showing you! Now I’m gonna pack, have a run and eat the most addictive thing: KalenCæcar Salad.

Had a great time at work today, we drank mimosas and ate carrot cupcakes (baked by me😎)

Speak soon!

1 Comment

  1. Kikki Strøm Ha Ha

    Love you!Takk. Gleder oss til lørdag og til å se deg igjen.

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *