Fashion week is ON

Heia! Regner med de fleste er opptatt med å nyte helg og OL? Skulle gjerne gjort det samme selv! Her er det fashion week – det betyr jobb fra tidlig på morgenen til sent på kvelden, uansett dag. Det er slitsomt, men selvfølgelig også veldig gøy. Det er enormt mye som skjer i byen denne uka og vi gleder oss til å dele flere events med dere fremover 🙂 Vi prøver å være med på så mye som mulig innimellom all jobbinga, men vi får naturligvis ikke vært med på alt.

Slenger med noen bilder fra gårsdagen (og halvparten av verdens diggeste frokost 🤤). Etter jobb møtte jeg en gjeng venner for bowling ved Chelsea Piers! Utrolig gøy. Inga knuste alle og jeg sørget for at resten følte seg pro (med min latterlig dårlig teknikk… Noen som vil gi meg privat timer i bowling?). Vi avsluttet kvelden med noen fashion week parties. Mer om det senere!

Natta 💋 Vik

English friends:

Happy weekend! I assume most of you are busy enjoying time off and watching the olympics? I wish I was doing the same. Here in New York it is fashion week. That means work from morning til night and unlimited parties and events. It is extremely tiring, but very fun 😊. We are trying to attend as many parties and events as possible between work and we are looking forward to sharing them with you here through out the week! Until then, here are some photos from yesterday. After work I met up with a group of friends to play bowling at Chelsea Piers. So much fun! Inga crushed everyone! (We don’t need to talk about my score…) Ended the night at a few fashion week parties – more about that later. Nighty 💋 Vik

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *