Ralph Lauren RTW Spring 2018

Oi, de siste ukene har virkelig flydd av gårde, har ikke engang hatt tid til å skrive om noe som har skjedd. Det kommer! Ett av høydepunktene var definitivt å gå for Ralph Lauren sitt fashion show. Både han og teamet hans er så fantastisk flotte, virkelig en fryd å jobbe med. Tusen takk alle sammen, så heldig jeg er 😁!

Catwalken var inspirert av Mr. Lauren sitt feriehus i Jamaica, laget av blått plexiglass som skulle imitere ett basseng. I bakgrunnen ble det spilt Jamaican musikk og alle danset og sang med backstage – utrolig gøy! De fleste kolleksjonene du ser på catwalken nå er høst/ vinter, men siden Ralph Lauren’s kolleksjon er se-nå, kjøp-nå viste han en vår-kolleksjon. Finner du med andre ord et antrekk som du elsker trenger du ikke vente ett helt år før det er tilgjengelig.

Jeg hadde egentlig tenkt å filme masse backstage for å lage en liten v-logg for dere, men dessverre var jeg så trøtt at jeg glemte helt av det før det var for sent. Her kommer noen bilder i stedet for:
Håper du har en fin søndag! 💋 Vik

All the models walking to rehearsal

Backstage with the Ralph Lauren and his beautiful wife Ricky

Last minute touch-ups and fixing of buttons, photographed by my dresser

Rehearsal before the big show

With Buffy, the genius

Finally enjoying a glass of bubbles after the show with the lovely team!

English friends: 

Wow, this week has passed by so quickly I haven’t even had time to catch up with you guys. It has been an eventful and fun couple of days. One highlight (of many) was walking down the runway for Ralph Lauren! I feel very lucky and honored to have walked for such a great show during New York Fashion Week, especially since the legend himself and the team are so lovely! Thank you everyone for the love and support! 😁

The catwalk was inspired by Mr. Lauren’s home in Jamaica, which was made of blue plexiglass to imitate a pool, and Jamaican music was playing in the background. Everyone backstage was dancing and singing along, and we all had a lot of fun. Most brands are now showing Fall/Winter, but because Ralph Lauren is doing a see-now/buy-now collection, he was showing Spring, which means if you see something you like, you don’t have to wait a year for it to arrive in stores. Decent!

I wanted to make a vlog from the day so that I could show you video clips from backstage. Unfortunately, I was so tired that morning that I totally forgot about it until it was too late. Whoops! Next time! Here are some photos I took (from backstage and Instagram) instead. 💋 Vik

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *