Happy birthday to the girl of our dreams, Inga

Gratulerer med dagen til den mest unike jenta på jord. Det er så ofte en sier “verdens beste venn”, men få fortjener en slik tittel så mye som Inga. Verdens beste venninne, verdens mest omsorgsfulle og kloke støttespiller, verdens snilleste og fineste- dét er Inga. Vi er så heldige som har deg i livet vårt, en å gråte, le og danse med. Gratulerer med dagen kjæreste Inga. Vi er så glade i deg og stolte av deg!

Xxx

Ada og Viktoria

PS. Du er også verdens vakreste, men det er jo åpenbart 😀 Gleder oss til feiring💜

English friends:

Inga is truly the best. The kindest, most caring and loyal friend. We feel so lucky to have you in our lives. For laughs, fun, tears and support. And dancing! We love you and wish you a happy birthday. So proud of you!

Xxx

Viktoria and Ada

Ps. You are also the most beautiful, but that’s obvious. Look forward celebrating you!

Write a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *